0312 476 61 44-45

Haberler

TÜRKMEN-ÖZBEK KARDEŞLERİMİZLE YARDIMLAŞMA

Haber Detayı

 

    HAYIRLI RAMAZANLAR... !!!

    ANDA Derneği önderliğinde, savaş mağduru Türkmen ve Özbek Kardeşlerimizle Yardımlaşma Etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında, Prof.Dr.Aziz Sancar İlkokulu açılışı, Özbek Pilavı, çeşitli hediye ve oyuncak dağıtımı yapıldı. Türkmen ve Özbek çocuklarımızın güzel bir gün geçirmesi için çeşitli oyunlar ve gösteriler yapılan etkinlikte, Ankara Uzman İş Sağlığı ve Güvenliği olarak biz de 100 adet Ramazan Kolisi dağıttık.

   Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Turgut Varlık, soydaşlarımıza yapılacak yardımların devamlılığını vurgulayarak, " Ankara Uzman İş Sağlığı ve Güvenliği olarak sosyal projeler kapsamındaki bu tür etkinlikler ve özellikle soydaşlarımız başta olmak üzere, savaş mağduru ve muhtaç durumdaki ailelere, çocuklara yapılacak yardımların devamlılığı ile bir anlam kazanacağı düşüncesindeyiz. Zira gücümüz nispetinde yaklaşık 10 aileyi sürekli yardım programımıza aldık. İster özel sektör ister sivil toplum kuruluşları, ister devlet olsun herkesin birlik olarak bu zor günlerin aşılacağı inancındayız. " dedi.

   Etkinlik çerçevesinde, Türkmen ve Özbek çocuklarla beraber oyunlar oynayan Ankara Uzman İş Sağlığı ve Güvenliği personeli, böyle hayırlı bir etkinlikte yer almaktan çok mutlu olduklarını belirterek, bundan sonraki bu tür yardımlaşma etkinliklerinde de en önde yer alacaklarını söylediler.

  Etkinlik, böyle güzel bir atmosferde, çocukların yüzlerindeki hüznün biraz olsun silinerek yerini gülümsemeye bırakmasının huzuru ile sona erdi.

Türkmen-Özbek Kardeşlerimizle Yardımlaşma Etkinliği

Ramazan Kolisi

Galeri